Spring naar content

maan &
maan motion

maan motion is een nieuw animatielabel van maan, het bureau voor krachtige visuele communicatie. Al meer dan 25 jaar maken we het verschil voor en met onze klanten. We zijn designers én strategen. We verdiepen ons in jouw business en verbeelden jouw verhaal in designs die energie geven. Als maan maken we al 10 jaar animaties voor onze klanten. Met maan motion brengen we het een stap verder.

onze motion designers

Wilco_MAAN2747

Wilco de Meijer
motion designer

Wilco studeerde Cum laude af op Communicatie & Multimedia Design aan de Avans Hogeschool. Na vier jaar antwoorden zoeken op complexe vraagstukken en daar beweging en vorm aan te geven, wist hij waar zijn carrière om moest draaien: werken als Motion Designer. Hij liet de Zeeuwse kust achter zich en kreeg een baan bij maan, waar hij onder meer werkte aan audiovisuele producties voor Provincie Noord-Brabant, ActiZ en Draagkracht.

+3176 560 71 16
wilco@maan.nl

Thijs Lansbergen
motion designer – illustrator

Thijs heeft als ZZP’er al jaren aan ervaring in illustratie, animatie en meer. Toen hij toe was aan een nieuwe uitdaging, was maan hét bureau waar hij zijn pijlen op had gericht, en met succes! Als de nieuwe aanwinst van maan motion maakt Thijs nu de reis van Rotterdam naar Ulvenhout en werkt hij mee aan allerlei verschillende projecten.

+3176 560 71 17
thijs@maan.nl

Thijs_MAAN1329

de rest van de moonies bij elkaar

sanne baan
lennaert stam
marc doorakkers
angèle van iersel
ruud van den boogaart
aniek frölke
jasper van grunsven
laura den dekker
merel van vliet
evie koopmanschap
daan janssens
paul jongsma
corine kaijim
darius van haastrecht