Spring naar content

maan &
maan motion

maan motion is een nieuw animatielabel van maan, het bureau voor krachtige visuele communicatie. Al meer dan 25 jaar maken we het verschil voor en met onze klanten. We zijn designers én strategen. We verdiepen ons in jouw business en verbeelden jouw verhaal in designs die energie geven. Als maan maken we al 10 jaar animaties voor onze klanten. Met maan motion brengen we het een stap verder.

onze motion designers

animatie video laten maken

Jeffrey Schreuders
Senior Motion Designer

Jeffrey’s carrière zit vol beweging. Hij runde 6 jaar zijn eigen motion design studio en werkte onder meer voor Essent, KNAB en de Rijksoverheid. Na 2 jaar te hebben gewerkt bij een Amsterdamse studio keerde hij terug naar het zuiden om daar bij maan het label ‘maan motion’ op te zetten. Naast zijn passie voor motion design heeft hij een groot hart voor dieren en draait het in zijn vrije tijd vaak om de aanplant van zijn eigen voedselbos.

+3176 560 71 17
jeffrey@maan.nl

Wilco de Meijer
motion designer

Wilco studeerde Cum laude af op Communicatie & Multimedia Design aan de Avans Hogeschool. Na vier jaar antwoorden zoeken op complexe vraagstukken en daar beweging en vorm aan te geven, wist hij waar zijn carrière om moest draaien: werken als Motion Designer. Hij liet de Zeeuwse kust achter zich en kreeg een baan bij maan, waar hij onder meer werkte aan audiovisuele producties voor Provincie Noord-Brabant, ActiZ en Draagkracht.

+3176 560 71 16
wilco@maan.nl

Wilco_MAAN2747

de rest van de moonies bij elkaar

sanne baan
lennaert stam
marc doorakkers
angèle van iersel
ruud van den boogaart
aniek frölke
jasper van grunsven
laura den dekker
merel van vliet
evie koopmanschap
daan janssens
paul jongsma
corine kaijim
darius van haastrecht