Spring naar content

stop motion

stop motion

Met jouw boodschap wil je natuurlijk impact maken. Hoe je dat doet? Met bewegende beelden. Een stop motion video zorgt ervoor dat jouw verhaal krachtig wordt overgebracht op je doelgroep. Geen lange filmpjes, maar korte en sterke animaties. Want met beweging trek je de aandacht. En wij zijn sterren in beweging.

 

wat is een stop motion video?

Dat zijn foto’s die achter elkaar gezet een bewegend beeld vormen. Je hebt het ongetwijfeld al vaak voorbij zien komen in tv reclames en bioscoopfilms. Stop motion video’s zijn eigenzinnig en een echte aandachtstrekker.  Het is een effectieve manier om je te onderscheiden van je concurrentie. Bekijk welke stop motions er al draaien op onze website.

 

jouw stop motion studio

maan motion is jouw stop motion studio. Waarom? Omdat het bij ons draait om jou. Jouw merk, jouw organisatie, jouw boodschap. Vanuit die punten werken wij. Samen met jou maken we stop motions die jouw doelgroep aanspreken.

 

denken

We stippelen eerst een strategie uit. Welke boodschap staat centraal in de stop motion video en hoe maken we die nog krachtiger? Een goed begin is het halve werk.

 

doen

Wij houden van uitpakken. Goed uitpakken. We gebruiken verschillende effecten, materialen, kleuren en nog veel meer. Afgestemd op jouw stijl natuurlijk. Doe jij met ons mee?

 

durven

Out-of-the-box is onze comfortzone. We durven graag anders te denken en te doen. Zodat we jouw boodschap in beweging brengen. Daar draait het om.

 

beweeg jij mee?

Kan jij niet wachten om je boodschap om te zetten in een stop motion video? Sta niet stil en kom in beweging. We helpen je graag in onze stop motion studio. Liever eerst iets meer weten over ons? Dat kan natuurlijk. Bel ons via +31 (0)76 560 71 11 of stuur een bericht naar hallo@maan.nl.