Spring naar content

maan is van de wereld

Maatschappelijke uitdagingen en technologische ontwikkelingen zijn aanjagers voor vernieuwing en innovatie in vrijwel elke organisatie. Al meer dan 25 jaar staat maan midden in de wereld. We zijn thuis in zowel commerciële als sociale vraagstukken. Ons vermogen om die domeinen te verbinden met designs en animaties die energie geven. Dat maakt ons hét bureau van nu.

onze motion designers

Jeffrey Schreuders
Senior Motion Designer

Jeffrey’s carrière zit vol beweging. Hij runde 6 jaar zijn eigen motion design studio en werkte onder meer voor Essent, KNAB en de Rijksoverheid. Na 2 jaar te hebben gewerkt bij een Amsterdamse studio keerde hij terug naar het zuiden om daar bij maan het label ‘maan motion’ op te zetten. Naast zijn passie voor motion design heeft hij een groot hart voor dieren en draait het in zijn vrije tijd vaak om de aanplant van zijn eigen voedselbos.

+3176 560 71 17
jeffrey@maan.nl

Wilco de Meijer
motion designer

Wilco studeerde Cum laude af op Communicatie & Multimedia Design aan de Avans Hogeschool. Na vier jaar antwoorden zoeken op complexe vraagstukken en daar beweging en vorm aan te geven, wist hij waar zijn carrière om moest draaien: werken als Motion Designer. Hij liet de Zeeuwse kust achter zich en kreeg een baan bij maan, waar hij onder meer werkte aan audiovisuele producties voor Provincie Noord-Brabant, ActiZ en Draagkracht.

+3176 560 71 16
wilco@maan.nl

alle moonies bij elkaar

sanne baan
lennaert stam
marc doorakkers
angèle van iersel
ruud van den boogaart
aniek frölke
jasper van grunsven
laura den dekker
merel van vliet
evie koopmanschap
daan janssens
paul jongsma
corine kaijim
darius van haastrecht