Spring naar content

motion design

motion design

Aandacht trekken van je doelgroep? Dat doe je natuurlijk met bewegend beeld. En dan niet met veel te lange filmpjes, maar met krachtige animaties die jouw verhaal vertellen. Motion design noemen we dat. Een goede manier om de identiteit van je bedrijf te versterken. Want je weet nu, beweging trekt de aandacht en aandacht zorgt voor herkenbaarheid.

 

De naam maan motion verraadt het natuurlijk al een beetje: wij zijn sterren in motion design. Laat je publiek zien waar het om draait met motion design.

 

wat is motion design?

Bewegend grafisch ontwerp. Klinkt interessant, toch? Maar dat zegt nog steeds niet zoveel. Motion design is vormgeving waarbij statische beelden bewegend worden gemaakt. Het gaat dan om bewegende beelden die niet écht met een camera zijn gefilmd. Misschien klinkt motion graphic design je niet bekend in de oren, maar je komt het overal tegen. Je ziet het bijvoorbeeld in reclames, tv programma’s, films, billboards en advertenties. Tekenfilms zijn zelfs volledige motion graphics; niets is daar écht gefilmd. Nu je het weet, ga je het overal zien. Onze website? Die zit er ook vol mee. Valt op, toch?

 

motion design draait om jou

Bij maan motion vinden we één ding heel belangrijk: ons motion graphic design draait om jou. Om jouw organisatie en jouw boodschap. Dat is wat we versterken. Hoe we dit doen? Met animaties die landen bij jouw doelgroep. En die maken we natuurlijk geheel op onze eigen wijze samen met jou.

 

denken

We starten strategisch. Met welke motion graphics kunnen we jouw boodschap versterken? Onze basis moet goed genoeg zijn om te kunnen vertrekken.

 

doen

Kom maar op! In onze motion design studio pakken we uit. We gebruiken een mix van materialen en effecten. Van 2D tot 3D, kleuren en typografie Wel op de manier die bij jou past natuurlijk. Het draait nog steeds om jou.

 

durven

We kleuren buiten de lijntjes. Figuurlijk dan. Onze motion graphics zijn namelijk spot-on. We bewegen hemel en aarde om het beste resultaat voor jou te behalen. Dat is waar het om draait.

 

beweeg met ons

Ben je overtuigd van de kracht van motion design? Stop met stilstaan en start met bewegen. We helpen je graag in onze motion design studio. Wil je eerst meer te weten komen over ons? Laat wat van je horen! Dat kan door te bellen naar 076—560 71 11 of via hallo@maan.nl.