Spring naar content

logo animatie

logo animatie

Wil jij opvallen en de aandacht trekken met een logo animatie? Met een animatie logo val je op en geef je kracht aan je merk. Met een geanimeerd logo maak je indruk. Jouw doelgroep heeft meteen een goed beeld van je merk en merkwaarden. Wij creëren geheel eigentijds een logo animatie voor jouw organisatie.

 

trek de aandacht met een geanimeerd logo

Met bewegend beeld trek je de aandacht. En aandacht zorgt voor herkenbaarheid. Bij het maken van het logo houden we rekening met jouw wensen en ideeën. Maar we denken ook vanuit de doelgroep. Het uiteindelijke doel is dat het geanimeerde logo jou én de doelgroep aanspreekt.

 

wie is maan motion?

We zijn een team van gedreven en creatieve mensen die staan te springen om ontwerpen te creëren die jou blij maken. We ontwikkelen onder andere nieuwe merkidentiteiten, motion designs en logo animaties. In zowel sociale als commerciële vraagstukken voelen we ons thuis. Onze kwaliteit is verbinden met designs en animaties die energie geven.

 

denken

Eerst ontdekken we waar het om draait. Dit doen we door strategisch te beginnen. Wat moeilijk te verwoorden is, maken we makkelijk. Dit is de eerste stap om jouw boodschap echt in beweging te brengen.

 

doen

We pakken uit om de aandacht van de doelgroep te trekken. Met een mix van materialen, kleur en energie maken we creatieve animaties van 2D tot 3D en van slow-motion tot stop-motion. Op deze manier geven we jouw logo animatie een krachtige uitstraling.

 

durven

Wil je meer herkenbaarheid creëren voor jouw organisatie? We durven buten de kaders te denken om jouw doelgroep in beweging te krijgen. Want daar draait het om.

 

beweeg met ons

Heb je ideeën voor een nieuw geanimeerd logo voor jouw organisatie? Laat het ons weten. We denken heel graag mee aan een nieuw ontwerp. Samen realiseren we het gewenste resultaat. Neem nu gemakkelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)76 560 71 11 of per mail via hallo@maan.nl. Kom langs bij maan motion of nodig ons bij jou uit. Aan tafel of op het scherm. We komen graag in contact.