Spring naar content

explanimation

explanimation

Met een explanimation breng je op een eenvoudige manier jouw boodschap over op je doelgroep. Zoals potentiële klanten, maar ook op je medewerkers. Een explanimation kan voor meerdere doeleinden ingezet worden:

  • Het lanceren van een nieuw product
  • Een visie of strategie beeldend maken
  • De merkwaarden communiceren
  • Het veranderingsproces van jouw organisatie uitleggen

 

explanimation laten maken

Waarom zou je als organisatie een explanimation video laten maken? Het wordt voor organisaties steeds aantrekkelijker om deze vorm van communicatie in te zetten. Dit komt onder andere door de verschuiving van tekstuele naar visuele communicatie. Wij zijn experts in explanimation video’s en weten waar het om draait.

 

soorten explanimation video’s

Er zijn tal van mogelijkheden in het creëren van explanimation. Bij het maken van een uitlegvideo wordt gekeken naar welke stijl en tone-of-voice het beste aansluit op jouw doelgroep. Om hier achter te komen, zijn er een aantal stappen die we samen met jou doorlopen.

 

denken

We ontdekken eerst waar het om draait. Wat is de boodschap die overgebracht moet worden en wat is het doel van de explanimation? Daarom starten we strategisch. Wanneer alles op tafel ligt kunnen we jouw boodschap écht in beweging brengen.

 

doen

We willen opvallen en impact maken bij de doelgroep. Dit doen we door een mix van materialen, kleuren en energie te gebruiken. We kunnen 2D, 3D, slow-motion en stop-motion gebruiken. Zo maken we indruk.

 

durven

We gaan voor maximaal effect. En dit bereiken we niet door altijd binnen de lijntjes te kleuren. We durven anders te denken om jouw doelgroep in beweging te brengen. Want dat is waar het om draait.

 

jouw explanimation laten maken?

Ben je benieuwd wat ons team voor jouw organisatie kan betekenen? Wij helpen je graag om met jouw boodschap impact te maken en je doelgroep in beweging te krijgen. Welk verhaal wil jij in beeld brengen? Laat het ons weten. Neem gemakkelijk contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)76 560 71 11 of per mail via hallo@maan.nl.