Spring naar content

a winning team

Young Capital is het grootste uitzendbureau van Nederland, dat per week meer dan 20 duizend mensen aan het werk krijgt.

Zij verbinden werkgevers met jongeren via een (bij)baan, met het idee dat zowel de jongeren als de werkgevers veel van elkaar kunnen leren. Sinds 2021 is Young Capital de trotse hoofdsponsor van Team Para Atletiek. Een groep die beginnende tot professionele para atleten begeleidt en traint.

Waarom Young Capital en Team Para Atletiek zo goed bij elkaar passen? Ze hebben allebei dezelfde mindset. Ze geloven in jezelf uitdagen, grenzen verleggen en het inspireren van anderen. Niet gek dus dat Young Capital stond te springen om hoofdsponsor te worden tot en met de Paralympische Spelen van 2024 in Parijs.

Deze samenwerking moest natuurlijk van de daken worden geschreeuwd, daarom kregen wij de opdracht om een partnerfilm te maken. Een krachtige, stoere video waarin we deze nieuwe samenwerking promoten en laten zien hoe Young Capital en Team Para Atletiek samen één doel hebben.

 

Dit gezamenlijke doel brengen we in beeld met shots van zowel de para-atleten als jongeren. De drive, het vallen en opstaan en het willen winnen past bij beide groepen. De samensmelting van de twee hebben we doorvertaald naar de voice over. Deze is ingesproken door twee stemmen; een van Young Capital en de ander van Fleur Jong, een para atleet en medeoprichter van Team Para Atletiek. Het eindresultaat is een pakkende partnerfilm die de samenwerking tussen de twee mooi weet neer te zetten.