Spring naar content

try to be better than yesterday

Team Para Atletiek is er voor atleten met een handicap. Zij inspireren, motiveren en begeleiden deze atleten, of het nou beginners zijn of olympische kampioenen.

TP/A wil iedereen met een handicap leren om zichzelf uit te dagen en hun grenzen te verleggen. Door middel van sport willen ze laten zien dat een handicap je niet hoeft te belemmeren en dat je je moet focussen op wat wél kan.

De missie van Team Para Atletiek is om iedereen met een fysieke handicap perspectief te bieden op een leven met onbeperkte mogelijkheden midden in de maatschappij. Dat willen ze bereiken door hier een voorbeeldrol voor in te vullen. Het zijn van een rolmodel, inspiratiebron en kenniscentrum.

De atleten van Team Para Atletiek kwamen in 2021 in actie op de Paralympische Spelen in Tokyo, en met succes. Met een zak vol medailles en mooie prestaties kwam het team terug naar Nederland. Om alle sponsoren van TP/A te bedanken hebben wij een vette recap gemaakt waarin de behaalde resultaten samen met de sponsors en partners worden gevierd.

Een snelle, stoere video, waar we actiebeelden van de atleten combineren met graphics in de huisstijl van Team Para Atletiek. Het eindresultaat is een inspirerende video die perfect past bij de mindset van TP/A.