Spring naar content

duurzaam dankzij tsg

“Getting you the right people for the job.” Dat is wat TSG, The Specialist Group, doet.

Hun missie is om bedrijven te helpen in hun vooruitgang naar een duurzame toekomst. Elk bedrijf is continu bezig met verandering en verbetering, maar om daadwerkelijk te veranderen heb je de juiste mensen nodig. TSG heeft een groot netwerk aan technische specialisten die voor allerlei projecten kunnen worden ingezet. Zo bouwt TSG letterlijk aan een betere toekomst.

TSG bestaat uit verschillende merken, elk met een eigen specialisatie. Om meer informatie en uitleg te geven over de verschillende merken en hun gezamenlijke missie, hebben wij een animatie gemaakt voor TSG.

In een korte tijd moet veel informatie duidelijk en begrijpelijk worden overgebracht aan de kijker. Om onderscheid te maken tussen de 5 merken hebben ze elk een eigen vorm. Die vormen laten we niet alleen terugkomen als elk merk wordt geïntroduceerd, maar ook om te visualiseren hoe zij elk een eigen specialisatie hebben. Een blokkendoos, waar elke vorm perfect past in een eigen gat, laat zien hoe TSG voor elk project de juiste mensen heeft om in te zetten.

Het is een visuele animatie die in twee minuten tijd een helder beeld geeft van TSG. De animatie draagt bij aan de internationale branding en positionering van het merk.